Er du kommet til skade?

Din Erstatningsadvokat er et specialistkontor med 15 års erfaring i at bistå klienter med personskadesager.

Vi har således den fornødne erfaring og viden til at bistå dig med din sag, uanset om skaden er lille eller stor, ny eller gammel.

En specialistadvokat er din bedste sikkerhed for, at du får netop den erstatning, som du har krav på.

Vi ser det som vores primære opdrag at sikre dig den bedst mulige erstatning.

Bliv ringet op
– Det koster ikke noget
Vi bestræber os på at svare inden for ét døgn
Principper

Udover høj faglighed og etik, er vi drevet af tre hovedprincipper, som tilsammen skal sikre dig det optimale sagsbehandlingsforløb og resultat.

For det første kan du få en gratis drøftelse/vurdering af din sag. Dette sikrer dig mod omkostninger, hvis du har en sag, der med stor sandsynlighed, ikke fører til noget.

For det andet tilbyder vi i langt se fleste sager ordningen ingen erstatning, ingen omkostninger. Dette sikrer dig i det videre forløb mod advokatomkostninger, hvis du ikke får erstatning. Vi kan altså være med til at tage en risiko i din sag, og derved ofte hjælpe dig med en sag, som ellers ikke ville blive til noget.

For det tredje forstår vi den afgørende betydning af en tæt kontakt mellem klienten og advokaten. Vi skal være let tilgængelige, og levere en høj service, der modsvarer moderne servicevirksomheder. Intet er os mere fjerntliggende end tillukkethed og utilgængelighed.

Hos os er du i fokus, og vi behandler din sag ud fra princippet om, at du skal behandles som, at du er vores eneste klient.