Vores principper

 

Specialisering er afgørende

 

Erstatningsadvokaten er et specialist-kontor med 15 års erfaring i at bistå klienter med personskadesager.

 

Vi har således den fornødne erfaring og viden til at bistå dig med din sag uanset, om skaden er lille eller stor, ny eller gammel.

 

En specialistadvokat er din bedste sikkerhed for, at du får netop den erstatning, som du har krav på.

Principper

 

 

Udover høj faglighed og etik, er vi drevet af tre hovedprincipper, som tilsammen skal sikre dig det optimale sagsbehandlingsforløb og resultat.

 

 

 

 

 

For det første kan du få en gratis drøftelse/vurdering af din sag. Dette sikrer dig mod omkostninger, hvis du har en sag, der med stor sandsynlighed, ikke fører til noget.

 

For det andet tilbyder vi ingen erstatning, ingen omkostninger. Dette sikrer dig i det videre forløb mod advokatomkostninger, hvis du ikke får erstatning. Vi kan altså være med til at tage en risiko i din sag, og derved ofte hjælpe dig med en sag, som ellers ikke ville blive til noget.

 

For det tredje forstår vi den afgørende betydning af en tæt kontakt mellem klienten og advokaten. Vi skal være let tilgængelige, og levere en høj service, der modsvarer moderne servicevirksomheder. Intet er os mere fjerntliggende end tillukkethed og utilgængelighed.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontorets indehaver er advokat Steen Thorup (L), der har arbejdet intensivt med personskade siden færdiggørelsen af jura-studiet i 1998.

 

Vores kontor er i Virum lidt nord for København i gå afstand fra Virum station.

 

Klienter i bil kan parkere gratis og nemt tæt ved.

 

Advokat Steen Thorup er medlem af Advokatsamfundet og ansvarsforsikret i HDI Gerling, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø.

 

Vedr. Forbrugeroplysninger:

 

Hvis du er uenig i advokatens salær eller behandling af din sag, har du som forbruger mulighed for at klage til Advokatnævnet. Advokatnævnets kontaktoplysninger er: Kronprinsessegade 28, 1306 København K. Telefon: 33 96 97 98. Se: www.advokatsamfundet.dk/advokatnævnet.aspx

 

Erstatningsadvokaten Frederiksdalsvej 70, 3., 2830 Virum E-mail: advokatfirma@din-erstatningsadvokat.dk Tlf.: 60 40 10 10 CVR: 35 78 99 87